Hei

Ting går bedre etter i går. Det var en veldi stressende dag med mobbing og killerblikk. Men når jeg våknet i dag tidlig så forstod jeg, at jeg måtte bare si til di jævlene at di sko stikke å ete en poop liksom. Så de skal jeg gjøre, springe bort til dem å bare skrike " GÅ Å ET EN JÆVLA POOP" 

ahh, det føles godt å ha planene klare, gleder meg til å se reaksjonene deres da alltså. Jeg skal bare, også kommer di bare til å også jeg bare til å, også di ska bare liksom gjøre, også jeg bare også di bare springe vekk også jeg bare...! 

 

I WANT YOU!

Hahah, intern vits, hahhaha

 

Over til noe helt annet: Jeg er gravid! kan du tro det? Til tross for det alle sa, så er jeg gravid! I AM MARY; JESUS MOM! Hahhaa, gled dere til å sourwe meg og Jesus liksom, for vi skal pule dere all, pule dere alle jæveli i ræva!

Enjoy resten av helga liksom, håper ikke jeg har gitt dere alle mareritt nå, sorry for det i tillfelle. Men bare for å ha de klart, jeg skal pule Jusus'mor jobben hardt i ræva! 

Blogges søte, kjære, trofaste lesere, Love u all! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

julestjernedryss

julestjernedryss

21, Vindafjord

love me, please viss ikke så kan du bare trykke på "refresh" knappen, men de spørs jo om du har GoogleChrome da men. Enjoy

Kategorier

Arkiv

hits