Meg selv

Hei alle sammen! 

Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere litt om meg selv. Har lest gjennom bloggen, og fant ut at dere egentlig ikke vet så mye om meg. Jeg kan begynne å fortelle om familien min. Jeg er alenebarn - ganske bortskjemt . Jeg har en mamma og en pappa som jeg elsker veldi mye. Jeg bor fortsatt hjemme, og det er herlig. Hva er vitsen med å flytte bort? Da måtte jeg ha tatt på bh og truse selv, funnet fram klær, matet meg selv OG gått alene til skolen. Hah, suge for alle suckersa som har flyttet hjemmefra! Så til alle dere hjemme-fra-flyttende barn: Er det kjekt å ta på seg undertøy selv? Hahah, SUCKERS! 

Over til noe helt annet. Jeg har et nydeli kjæledyr, hun heter Trulte Hammerfjell Fjærnisse Smult. Jeg syntes det navnet reflekterer nydligheten og awesomnessen hennes. Blir varm inni meg av å tenke på henne, gruer meg til den dagen Trulte Hammerfjell Fjærnisse Smult dør, it is going to be a day of horror! Jeg legger til noen bilder av henne i slutten av innlegget.  

Ja, det var forsovidt hovudinformasjonen om meg, og berre for å avslutte innlegget så beklager jeg virkeli for lite blogging, blir bedre fremmover, jeg lover. 

Der er hun! Elsker deg Trulte Hammerfjell Fjærnisse Smult, gleder meg til å dele resten av livet mitt med deg. 

Ble så glad av å skrive dette innlegget at jeg har tenkt å gå rett opp i huset, ta henne ut av buret og gi henne et stort saftigt og vått kyss. Da blir hun glad.

 

Vi blogges!

8 kommentarer

Mina

10.jan.2012 kl.22:15

Hacka?

Carina&Rebecca

10.jan.2012 kl.22:30

Fine blogg. Vi følger din om du følger vår!! :-D

vkni

11.jan.2012 kl.18:32

kul blogg ^^

Flogp

12.jan.2012 kl.16:09

Herregud, du kan ikke mene dette?! Det her er serr ikke en ordentlig blogg, engang! Du stjeler bilder fra nettet, og utgir dem for å være dine... Skuffet over sånne som deg...

marf

12.jan.2012 kl.20:58

dette var mye tøys og tull på EN gangXDxDxDD

julestjernedryss

12.jan.2012 kl.21:44

Flogp: Dette er en ordentlig blogg, greia var berre det at jeg ikke hadde noen bilder av Trulte Hammerfjelle Fjærnisse Smult. Så da søkte jeg bare på rasen hennes og tok det bildet som lignet mest. Sorry viss du ble forvirret, men det går jo nesten på det samme, de ligner jo på kvarandre.

Mina

12.jan.2012 kl.22:51

Hahahhahha du er genial. Det er ikke renraset! Den er jo avla opp til å bli så stygg, helt jævlig med dyremishandling..

julestjernedryss

12.jan.2012 kl.23:26

Mina: Jeg sa aldri at Trulte var renraset, Mina du må begynne å lese bedre. Jeg tok visst helt feil om deg - trodde du var snill og omsorgsfull.

Vi tok inn Trulte som en fosterunge fordi hun hadde det fælt, når har hun et fint hjem med mye omsorg. Tenk før dere komenterer.

Skriv en ny kommentar

julestjernedryss

julestjernedryss

21, Vindafjord

love me, please viss ikke så kan du bare trykke på "refresh" knappen, men de spørs jo om du har GoogleChrome da men. Enjoy

Kategorier

Arkiv

hits