Hvem gidder å gå i gravferder? De handler jo om døde folk, Å DA KAN DE IKKE SE DEG! DA'AH!

Jeg vil bare begynne dette innlegget med å forklare hvor glad jeg er i bloggen min. Det har vikeligt endret hele livstilen min. Bestemors død er blitt til en vits for meg. Jeg har nesten glemt ut hvordan hun ser ut! Hahha, jeg kan plutseli komme å si til en vennine " Hahhaa, vil du høre en vits? Bestemora mi døde av spyet sitt fordi hun kastet opp!" Hahaha, bestemor var så crazy. Men hun betyr ingenting for meg nå, hun er jo tross alt død, og da er det ikke vits i å tenke mer på henne. Giddet ikke engang å gå i gravferden hennes, blir for dumt tenkte jeg. Hvem gidder vel å gå i bursdagen til en som er død? Hva er vitsen liksom? Å IKKE TRO AT JEG KOMMER TIL Å LEGGE BLOMSTER PÅ GRAVEN! HUN KAN IKKE SE DEM ENGANG! FOLK ER SÅ JÆVLIII DUMME!!! Svarte hengeræv alltså, blir oppgitt av folkenE jeg omgås med.

Vil dere høre enda en vits? Bestemor var så stygg at hun døde av å se seg selv i speilet. Hun KASTET OPP!!!!!!!! Hahahah!

Ps. Hun falt på golvet og ble kvelt. Å gud så stygg hun var når jeg fant henne liggendes død på golvet! Kan dere tenke dere det? En gammel, gammel, gammel, bestemor, liggendes på gulvet med brekte ben, blod og spy overalt! 

 

Slik så det ut, hadde det ikke vore for de triste omstendighetene hadde jeg brast ut i latter. Det er det jeg gjør nå.

 

 

Brest du ut i latter av døde bestemødre? Hehehe? eh? bh? HÆÆÆ?

Én kommentar

Mina

08.jan.2012 kl.22:32

Gravferder er en minnesermoni. Duvgår jo i gravferder for å vise empati og trøste alle de som mistet deres nærmeste. Hverdagen deres kan jo endre seg til et helvette. Men du, husk å snakke med dine nærmeste, de hjelper deg igjennom tykt, helvette og tynt! Klem

Skriv en ny kommentar

julestjernedryss

julestjernedryss

21, Vindafjord

love me, please viss ikke så kan du bare trykke på "refresh" knappen, men de spørs jo om du har GoogleChrome da men. Enjoy

Kategorier

Arkiv

hits