Titter film XD

Ja! nå sitter jeg her og TITTER film med familien min, det er så koslig! Vi har stått på kjøkkenet alle sammen og jobbet med et fest måltid. Det smakte helt nydeli, jeg tok meg av sausen. Men, så startet jeg å tenke på hva skjer når min mor å far dør, hva kommer jeg til og gjøre på da? kommer jeg til og sulte ihel? Jeg er veldig nervøs på hva framtiden kommer til og bringe. Jeg har vore meget close to my mom and dad, hele livet, å akter og forsette det livet ut. MEN, som dere vet så ble jeg en helt annen person etter det med min bestemors død, så jeg har ingen ide hvordan dette kommer til og ende.  jaja - time vil sjå  :)

 

 

Dette er vår koslige stue, intriøret var det min bestemor som stod for.

jeg syns at det er på tide at dere får se hvordan min beste mor så ut. jeg har kommet over alle sorgene nå, så jeg har veldi lyst til å lære meg å tøye grensene.

hahaha! Min bestemor var ikke som noen andre, på dette bilde tullet hun med at hun gikk på dop, hahah, hun har den beste humoren, noen kan tenke seg å ha.

Én kommentar

Mina

07.jan.2012 kl.13:16

Drit fin stue! Sånn vil jeg også ha! Ser ut som om bestemoren din hadde det fint! Det er bra du har klart å komme deg over det, og moren og faren din vil ikke forsvinne, håper vi alle! Det er ikke kjekt med døden, men nå er det livets gang... Klem

Skriv en ny kommentar

julestjernedryss

julestjernedryss

79, Vindafjord

love me, please

Kategorier

Arkiv

hits