R.I.P

Jeg var veldi glad i bestemora mi. Hun var det stor forbildet mitt, og vil forsette å være det gjennom hele mitt liv. Hun døde for en uke siden. Jeg kommer bare ikke over dette. Hun ble 94 år.

Grunnen til at jeg kallte denne bloggen "julestjerneDRYSS" var det var de siste min bestemor sa til meg  før hun spydde. For det var det hun døde av, for mye spying. Det hele er så jævelig trist! jeg holder ikke ut. Viss noen er der ute og leser dette ber jeg om at dere tar først buss ned hit til meg. Eg trenger virkelig en klem nå! Helt jæveli mye faktisk. Selvmord har vore et alternativ ofte, men jeg har klart å snakke meg selv ut av det. Livet er for verdifult til å kaste det rett ut av vinduet - bokstavlig talt.

 

Noen andre som vil drepe seg selv?  

 

Én kommentar

Mina

03.jan.2012 kl.18:35

Ingenting endres med selvmord, og dette er hvertfall ikke noe du skal kaste livet ut av. Om hun spydde så mye er hun heldig som slapp, uansett vet jeg hvor jævlig det er for deg nå, da du opplevde alt. MEN bestemoren er sikkert å ser på deg, mer en hun fikk gjøre (er ikke kristen!) og hun ville IKKE likt at du ga opp. Vi alle mister noen som betyr alt for meg. I det tilfelle hunden min! Jeg kunne ikke levd uten henne! Hun har stoppet meg 3ganger for selvmord, eneste grunnen til at jeg er her i dag. Hun er mitt meg, den bedre og sterkere versjonen av meg, som hjelper meg igjennom all dritten i hverdagen.. Klem

Skriv en ny kommentar

julestjernedryss

julestjernedryss

16, Vindafjord

love me, please

Kategorier

Arkiv

hits